Luxe-Woonaccessoires.nl is dé ideale webshop voor stijlvolle en unieke accessoires die je huis compleet maken. Ons assortiment bestaat uit verschillende sfeervolle artikelen zoals lampen, kandelaars, etageres en dienbladen.

Ontdek onze collectie en laat je insprireren.

Veel shopplezier!

Luxe Woonaccessoires
Westlandseweg 6
2291PG Wateringen

KVK: 66758580

Retourneren

Het kan natuurlijk voor komen dat een artikel niet naar wens is. Je hebt het recht om een artikel binnen 14 dagen te retourneren als het artikel zich in originele staat bevindt. Het artikel moet overigens in originele verpakking met verpakkingsmateriaal geretourneerd worden. Ontbreekt er iets of ziet het artikel er gebruikt uit, dan wordt het artikel niet geaccepteerd en gaan wij niet over tot uitbetaling.  Wij sturen het artikel terug op kosten van de klant. Retourkosten zijn voor rekening van de klant. 

Wilt u een artikel retourneren, stuur dan eerst een mail naar info@luxe-woonaccessoires.nl voor de verzendinstructies.

Artikel stuk aangekomen:

Wij pakken onze bestellingen zorgvuldig in. Is het pakket onderweg beschadigd geraakt? Dan moet dit binnen 2 werkdagen gemeld worden. Indien dit niet op tijd gebeurd, gaan wij niet over tot reclamatie. De klant heeft het recht om te retourneren, maar wij moeten een artikel in goede staat ontvangen, dit is niet het geval als het artikel beschadigd is. Let hier op a.u.b.! Meld u het op tijd? Dan lossen wij het altijd netjes op!

 

© 2016 - 2020 Luxe-woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel